Oliver de Leeuw

Eigenaar CheckLinkedIn.nl

Mobiel

Eigenaar CheckLinkedIn.nl

Oliver de Leeuw is online communicatieregisseur, content creator en startup mentor.

Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in diverse digitale disciplines. Zo was hij jarenlang hoofdredacteur van TEDxAmsterdam, werkte hij aan de sociale media strategie van de wereldwijde Climathon en helpt hij grote events aan meer impact met live content, online magazines en video’s.

Daarnaast wordt Oliver regelmatig gevraagd om bij te dragen aan boeken, geeft hij trainingen in online marketing en produceert hij podcasts. Het beste komt hij tot zijn recht als hij experts op de juiste plekken in kan zetten voor klanten met uitdagende vraagstukken op het gebied van online communicatie. Als geen ander kan hij strategische vraagstukken vertalen naar operationele acties - en weer terug. Deze verbindende kracht als generalist wordt alom gewaardeerd.

Al sinds 2011 geeft Oliver LinkedIn workshops. Hij heeft directeuren geholpen een overtuigende samenvatting te schrijven en duizenden mensen geholpen hun profiel te optimaliseren. Al deze kennis is nu ‘remote’ beschikbaar in de vorm van op maat gemaakt advies.

Ga naar CheckLinkedIn om de diensten te bekijken die je helpen aan een optimaal LinkedIn-profiel.

Blogs

5 manieren om ook nú op te vallen op LinkedIn

5 manieren om ook nú op te vallen op LinkedIn

Iedereen is online. We videobellen wat af en handen schudden zit er voorlopig niet meer in. Des te belangrijker is het om na te denken hoe je online overkomt! Het medium hiervoor bij uitstek is natuurlijk LinkedIn, het zakelijke social netwerk dat al sinds 2002 zorgt voor online verbinding.

1