Dries de Gelder

Founder - Podcaster - Puzzelaar

Mobiel

Founder - Podcaster - Puzzelaar

Bedankt voor het bezoeken van mijn Mediaweb profiel. Mijn naam is Dries de Gelder, Founder, Puzzelaar en gastheer voor een podcast.
Luister naar mijn laatste Podcast: https://ecommercecafe.nl/category/podcast/

√ Als founder van het eCommerce Café is het mijn missie & commitment om eCommerce ondernemers, en webshopeigenaren laten groeien.

√ Als Puzzelaar in de eCommerce Café Community is het mijn doel om de juiste mensen met hetzelfde doel naar elkaar toe te brengen, zodat zij samen kunnen groeien. Niet alleen met de onderneming, maar ook als persoon. Alle puzzelstukjes moeten kloppen. √ Als Podcaster van het eCommerce Café ga ik graag in gesprek met ondernemers die iets hebben bereikt, iets hebben meegemaakt, of iets belangrijks te delen hebben.

√ eCommerce Café Community Lid worden is groeien, kennis verbreden, meer winst maken, leuke mensen leren kennen, lol maken, samenkomen, ergens bij horen, inspiratie opdoen en andere eCommerce ondernemers helpen.

√ Leden van het eCommerce Café 
In de community zitten leden die net gestart zijn maar ook leden die al een behoorlijke organisatie hebben staan en in vele actief zijn. Een start up kan leren van iemand die al jaren bezig is. Een ondernemer met 100 man personeel kan weer enorm geïnspireerd raken door een start up.

√ Experts van het eCommerce Café Diverse experts hebben zich aangesloten bij de community. Denk dan aan: e-MailMarketing, BTW, branding, SEO, SEA, financieel, hosting, online security, payment, bol.com, amazon, keurmerken, branding, usability, conversion optimalisatie, Magento, Big Commerce, Shopify, Lightspeed, Achteraf betalen, inkoop, China en een logistiek experts. Ieder een expert in zijn vakgebied.

√ eCommerce Cafe Podcast In de Podcast laat ik ondernemers vooral zelf aan het woord. Ik ga opzoek naar het verhaal achter de onderneming, achter het idee. Ik ben opzoek naar inspiratie voor mezelf maar vooral voor andere ondernemers. Ik vraag naar de diepte punten, hoogte punten, doelstellingen, adviezen en tips voor andere eCommerce ondernemers. Meer weten of lid worden? Kijk even op de website ecommercecafe.nl

Heb je een gaaf verhaal voor een podcast? Bel of mail me voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

dries@ecommercecafe.nl
✆ +31624106343