Silverstripe CMS is een buitengewoon gebruiksvriendelijk content management systeem dat met name zeer geschikt is voor kleine tot middelgrote websites. Het beheren van de inhoud van uw website is dankzij de bijzonder intuitieve beheeromgeving kinderlijk eenvoudig.

Met dit moderne en bijzonder zoekmachinevriendelijke CMS kunt u een onbeperkt aantal pagina's beheren. De pagina's kunt u eenvoudig opmaken met de ingebouwde WYSIWYG tekstbewerker. Kennis van HTML is dan ook niet nodig. Afbeeldingen kunt u heel gemakkelijk uploaden en in uw pagina's gebruiken. Daarbij kunt u de volgorde van afbeeldingen en menu-items met 'drag-and-drop' functionaliteit zelf bepalen. Heel intuitief en gebruiksvriendelijk dus.

Open source

Silverstripe is open source, wat wil zeggen dat u geen licentiekosten hoeft te betalen. Een zeer actieve community van ontwikkelaars heeft al een groot aantal modules en widgets ontwikkeld, en daar komen er steeds meer bij.

Zoekmachinevriendelijk

Een ander groot voordeel van Silverstripe CMS is dat het platform volledig zoekmachine geoptimaliseerd is opgezet. Silverstripe CMS stelt de webbouwer in staat om zich structureel aan alle 'best practices' m.b.t. zoekmachineoptimalisatie te houden. Silverstripe CMS maakt namelijk gebruik van semantisch gestructureerde broncode, zoekmachinevriendelijke url's, overzichtelijk beheer van metatags en trefwoorden.

Bestaande site overzetten

Mediaweb kan tegen zeer scherpe tarieven uw bestaande website omzetten naar het Silverstripe CMS of uw nieuwe website opleveren met Silverstripe als CMS. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Deze post delen?

e book online marketing checklist 2018

Meer inspiratie voor 2019?

Wekelijks een e-mail notificatie ontvangen als onze nieuwste blog live staat?
Ja graag! →

0 reacties op “

Er zijn nog geen reacties.

Reageren niet meer mogelijk.